Local time 08:56

Long Beach Resort & SPA

Апартаменти за продажба

859

LAST MINUTE / СПА уикенд /23-25.02.18г./

853

Специални СПА предложения /08-25.02.2018г./

845

Зима в Лонг Бийч Резорт § СПА!

813

СПА ДЕН

Лукс сред природата!

Long Beach Resort & SPA e разположен в непосредствена близост до един от най-красивите плажове на черноморския бряг и био резервата „Камчийски пясъци“. Long Beach Resort & SPA олицетворява хармонията  на природата с лукса  на един комфортен престой на гостите на комплекса.
С неговото разположение на 40 км от Варна и 12 км от Камчия, комплексът става подходящ за спокойна почивка на брега на морето. В Шкорпиловци се съчетава комбинация между дълга плажна ивица, планински район и минералните извори, които са с много добри свойства и благоприятно въздействие върху здравето на човека.
Комплкесът се състои от 9 дизайнерски сгради, между сградите е осъществено уникално ландшафтно озеленяване с бутикови растения.
Long Beach Resort & SPA е предпочитан както от семейства с деца, така и от двойки, които са ценители на  дискретното му разположение, уютността и в същото време лукса, уникалният СПА център, превъзходната кухня и качеството на предлаганите услуги.

 

С ВНИМАНИЕ КЪМ ВСЕКИ ДЕТАЙЛ!
 

Хотел

Времето спира и оставате сами с морето и звездите!

Хотелът предлага стилни едноспални и двуспални апартаменти с неповторимизглед към морето, ВИП апартаменти и пентхаус апартаменти с джакузи и барбекю на терасата.

Вижте

ДЕСТИНАЦИЯ

Long Beach Resort & SPA е разположен на самия бряг на морето, в курортната зона на с. Шкорпиловци и на 35 км. южно от Варна. Плажната ивица привлича туристите със своята великолепна ширина от около 100 метра и непрекъсната дължина, която се равнява на близо 13 км. Изключително дългият пясъчен пояс свързва устието на река Камчия, на север и курортните комплекси на градовете Бяла и Обзор, на юг. Шкорпиловци се характеризира като спокойно място за лятна почивка на море. Тук може да се види съчетанието от морски плаж и планински поляни. Районът се характеризира с минерални извори с много добри свойства и благоприятно въздействие върху здравето. От тук е минавал древният римски път VIA PONTICA, който е свързвал Константинопол с континентална Европа. В непосредствена близост до комплекса са открити останки от четири антични селища.

 Трябва да видите!

Римски терми

Архитектурен паметник
от античния период на България
от края на II век!

Археологически музей

Едни от най-забележителните и ценни паметници на световната култура!

Аладжа манастир

Най-известният средновековен скален манастир по българското Черноморие!

Сертификати