Local time 08:56

Long Beach Resort

Описание снимка

Апартаменти за продажба

Заведения

"Long Beach Resort & SPA" - АПАРТАМЕНТЕН ХОТЕЛ НА 2014 г.

Преди седмица "Long Beach Resort & SPA" получи огромно признание, след като получи наградата „Апартаментен хотел на 2014 г.” от "Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация". Официалната церемония се проведе в София, хотел „Балкан” за 18-ти път и бяха раздадени годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта. Призовете са най–дългогодишните и престижни в българския туризъм.
"Ще продължим да се раздаваме на 120% в името на комфорта и лукса за нашите клиенти и това те ще могат да го разберат още за коледно - новогодишните празници, за които сме подготвили страхотни изненади" - каза Георги Демиров, управител на "Алфа Лонг Бийч" ООД при връчването на наградата.
         
Long Beach Resort & SPA e разположен в непосредствена близост до  един от най-красивите плажове на черноморския бряг и био резервата „Камчийски пясъци“. Той олицетворява хармонията на природата с лукса на един комфортен престой на гостите на комплекса.
С неговото разположение на 35 км. от Варна и 12 км. от р. Камчия комплексът става подходящ за спокойна почивка на брега на морето. В Шкорпиловци се съчетава комбинация между дълга плажна ивица, планински район и минералните извори, които са с много добри свойства и благоприятно въздействие върху здравето.
           
Long Beach Resort & SPA е предпочитан както от семейства с деца, така и от двойки, които са ценители на дискретното му разположение, уютността и в същото време лукса, уникалния СПА център, невероятен закрит басейн, превъзходната кухня и качеството на предлаганите услуги, от които може да се възползват не само през летния сезон, а целогодишно.